Η δέσμευση που γίνεται πράξη

Το CMP SPORTS SCHOOL, το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας, από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον κόσμο της εκπαίδευσης είχε δεσμευτεί πως θα αλλάξει τα δεδομένα. Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα στην νέα εποχή ήταν να δοθεί η δυνατότητα στους σπουδαστές μας να ξεκινήσουν την πρακτική τους εξάσκηση από το πρώτο κιόλας εξάμηνο της φοίτησης τους. Η νέα γενιά των προπονητών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training πρέπει να μπορεί να βρίσκεται όσο γίνεται πιο γρήγορα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να έρχεται σε επαφή με το αντικείμενο των σπουδών της.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να πετύχει τον στόχο της άμεσης επαφής με το άθλημα της επιλογής των σπουδαστών του, το CMP SPORTS SCHOOL,  εξασφάλισε μια σειρά από σπουδαίες συνεργασίες με συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Οι νέοι προπονητές μπορούν να γνωρίσουν τον τρόπο οργάνωσης ενός συλλόγου, να αντιληφθούν άμεσα το είδος της μελλοντικής εργασίας τους, να εφαρμόσουν όλα όσα διδάσκονται από τους καθηγητές τους και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες στον τομέα τους. 

Το CMP SPORTS SCHOOL θα συνεχίσει και στο μέλλον να παρέχει στους σπουδαστές του την άμεση πρακτική εξάσκηση τους διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τον κύκλο των συνεργαζόμενων ομάδων και συλλόγων, δημιουργώντας παράλληλα και τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την γρήγορη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του. Συνεχίζουμε δυναμικά!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *