Σπούδασε Αθλητική Δημοσιογραφία στο CMP SPORTS SCHOOL, το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας!

Επικεφαλής του τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος με σπουδαία πορεία σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σε ραδιόφωνα, τηλεόραση και σημαντική διδακτική εμπειρία.

Οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το CMP SPORTS SCHOOL θα μάθουν τα μυστικά του επαγγέλματος σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με εξασφαλισμένες  συνεργασίες σε Μ.Μ.Ε για την πρακτική τους άσκηση, με ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών εναρμονισμένο σε αυτό του Υπουργείου και προσαρμοσμένο στις αυξημένες ανάγκες του επαγγέλματος!

Στο CMP SPORTS SCHOOL στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά αθλητικών συντακτών. Η αθλητική δημοσιογραφία εξελίσσεται διαρκώς και ο δημοσιογράφος του αύριο πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις. Οι σπουδαστές μας θα μάθουν τα μυστικά του επαγγέλματος δίπλα στους κορυφαίους του χώρου. Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της Σχολής μας και η συνεργασία μας με τα κορυφαία Μ.Μ.Ε από το χώρο του αθλητισμού δίνουν την ευκαιρία στους σπουδαστές μας να γνωρίσουν το μελλοντικό τους επαγγελματικό περιβάλλον σε όλες του τις πτυχές.

Πιστεύουμε στον αυριανό επαγγελματία που θα εκφράζει την άποψη του και θα έχει γνώση του αντικειμένου που καλείται να σχολιάσει και να κριτικάρει.

Θέλεις να είσαι αυτός που θα περιγράψει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα;
Σου αρέσει να σχολιάζεις τα τεκταινόμενα στο χώρο του αθλητισμού;
Θέλεις να είσαι ο συντάκτης των μεγάλων ρεπορτάζ και των αποκαλύψεων;
Γίνε και εσύ μέλος της εκπαιδευτικής μας οικογένειας! Οι εγγραφές άρχισαν!

 

Προϋποθέσεις εγγραφής


Προϋπόθεση εγγραφής των ενδιαφερομένων στην ειδικότητα «Αθλητική Δημοσιογραφία» είναι να είναι κάτοχοι απολυτηρίων τίτλων δομών της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Διπλώματα – Βεβαιώσεις – Πιστοποιητικά


Οι απόφοιτοι της ειδικότητας «Αθλητική Δημοσιογραφία» μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής τους στο Ι.Ε.Κ. λαμβάνουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) και μετά την επιτυχή συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που διενεργεί ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. λαμβάνουν Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5.

 

Διάρκεια Σπουδών


Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε (5) συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης, συνολικής διάρκειας έως 1.200 διδακτικές ώρες ειδικότητας, σύμφωνα με τα εγκεκριμένα προγράμματα σπουδών

CMP SPORTS SCHOOL : ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ