Λίγα λόγια για το CMP Sports School

Το CMP Sports School, είναι ένα πρότυπο αθλητικό σχολείο με αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στην Προπονητική, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, την Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Personal Training. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40) και περιλαμβάνουν αίθουσες θεωρητικής διδασκαλίας, διαδραστική αίθουσα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών, αίθουσα χρήσης της τεχνολογίας, καθώς η χρήση της είναι απαραίτητη τόσο στην προπονητική, όσο και στα άλλα αντικείμενα που περιλαμβάνει το πρώτο αποκλειστικά αθλητικό σχολείο στη χώρα μας. 

Επίσης, οι σπουδαστές του CMP Sports School έχουν την δυνατότητα χρήσης αθλητικών χώρων για την πρακτική τους εκπαίδευση, σε κοντινή απόσταση από τις εγκαταστάσεις του IEK. Χώροι που είναι πλήρως εξοπλισμένοι για την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και σωστής προετοιμασίας.

Το όραμα μας
α. Δημιουργία επαγγελματιών υψηλού επιπέδου που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητισμού.
β. Σταδιακή ανάπτυξη και προώθηση του αθλητισμού μέσα από ένα καινοτόμο αλλά και σύγχρονο πρόγραμμα διδασκαλίας.

Ο στόχος μας 
Η συστηματική πρότυπη εκπαίδευση της προπονητικής και της αθλητικής δημοσιογραφίας μέσα από σύγχρονες διδακτικές μεθόδους και η άρτια
παιδαγωγική καθοδήγηση, στοχεύοντας στη δημιουργία σκεπτόμενων επαγγελματιών με προσωπικότητα και φιλοσοφία, που να ανταποκρίνεται στις
τεχνικοτακτικές, φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.

Ένα κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ προπονητών, δημοσιογράφων και
παραγόντων που απαιτεί ορθολογική προσέγγιση, αλλά και σωστή κατανομή
ρόλων για μία πιο παραγωγική αθλητική κοινωνία.

ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ…

Είμαστε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΕΚ στην Ελλάδα. Στο CMP SPORTS SCHOOL η ποιότητα συναντάει την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ.
Παρέχουμε την δυνατότητα ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ και  άμεσης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ μέσα από έναν επιλεγμένο κύκλο συνεργασιών με υψηλού επιπέδου και εξαιρετικής οργάνωσης αθλητικούς οργανισμούς.
Προσφέρουμε εκπαίδευση και καθοδήγηση από πολύ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ  πρώην αθλητές και προπονητές με θητείες στις Εθνικές ομάδες.
studio arts 3
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 3
img2-CMP-LEGENDS2004-2