Οι εγκαταστάσεις  του CMP Sports School  βρίσκονται στην Ηλιούπολη Αττικής , στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου  40,  σε ένα υπερσύχρονο, πολυώροφο κτίριο που στεγάζει, επίσης,  τον Όμιλο ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε. Οι υποδομές μας περιλαμβάνουν αίθουσες θεωρητικής διδασκαλίας, διαδραστική αίθουσα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των σπουδαστών, αίθουσα χρήσης της τεχνολογίας και κοινόχρηστους  χώρους πολλαπλών χρήσεων, συνεισφέροντας έτσι, σε μια πλήρη μαθησιακή εμπειρία.

Ταυτόχρονα, με άξονα την εξέλιξη των σπουδαστών  και με πίστη στην εκπαιδευτική μας προσέγγιση, προτεραιότητα αποτέλεσε η δυνατότητα χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων προκειμένου οι φοιτητές να διδαχθούν και, παράλληλα,  να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους στο μελλοντικό επαγγελματικό  περιβάλλον. Αυτές οι παροχές, που θεωρήθηκαν αναγκαίες και αδιαπραγμάτευτες, λειτούργησαν ως  «κινητήρια δύναμη»  για την δημιουργία συνεργασιών με καταξιωμένους Αθλητικούς Οργανισμούς και ,φυσικά, με τον Δήμο Ηλιούπολης.

Πιο συγκεκριμένα την «βάση» μας  θα συνθέσουν  τα  ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ  σε Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ  που ,εκτός των άλλων, χρησιμοποιούνται από ομάδες εθνικών κατηγοριών και πληρούν όλες τις προβλεπόμενες  προϋποθέσεις. Τέλος, για την διευκόλυνση των φοιτητών οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από τα κεντρικά κτίρια του CMP Sports School.