Σπούδασε Προπονητική στο CMP SPORTS SCHOOL το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας!

Σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training οι σπουδαστές της Σχολής έχουν την τύχη να μάθουν τα μυστικά του επαγγέλματος του προπονητή δίπλα στους κορυφαίους!

Με επικεφαλής τους Στέλιο Γιαννακόπουλο στο ποδόσφαιρο, Δημήτρη Αποσκίτη στο μπάσκετ και Κώστα Ντάκουλα στο personal training μαζί με ένα έμπειρο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό το CMP SPORTS SCHOOL δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του αύριο να αναπτύξουν τις ικανότητες τους σε ένα σύγχρονο περιβάλλον και εγκαταστάσεις, με καθημερινή πρακτική άσκηση μέσω του δικτύου συνεργασιών μας με Συλλόγους και φορείς του αθλητισμού. 

Το CMP SPORTS SCHOOL από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του επένδυσε στον προπονητή του αύριο. Η επιλογή των τριών τομέων, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training, έγινε με γνώμονα το μέλλον.

Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποτελούν τα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου και το personal training είναι ο πιο ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της σύγχρονης προπονητικής και γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο για κάθε επαγγελματία αθλητή, ομαδικού ή ατομικού σπορ.

Σκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσουν οι καταρτιζόμενοι τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την εξειδίκευση τους στο άθλημα του ποδοσφαίρου. Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα είναι πλήρως εφοδιασμένοι με τις βασικές τεχνικές του αθλήματος και θα διαθέτουν ικανότητες για τη μεθοδική διδασκαλία του ποδοσφαίρου τόσο σε αναπτυξιακές ηλικίες, όσο και σε ανδρικές ομάδες. Οι γνώσεις τους μπορούν  να αποτελέσουν και  ένα σπουδαίο  υπόβαθρο για την κατάκτηση των πτυχίων ΟΥΕΦΑ της ΕΠΟ, καθώς η διδακτέα μας ύλη είναι εναρμονισμένη με τα ζητούμενα τους.

Κατά την εκπαιδευτική διαδικασία , έκτος του θεωρητικού μέρους, δίνεται η δυνατότητα βιωματικής διδασκαλίας του μαθήματος εξειδίκευσης, μέσα από την πρακτική άσκηση που συντελείται σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

 

Ενδιαφέρεσαι για τον τομέα της προπονητικής σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training;

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου να δίνεις οδηγίες και να καθοδηγείς τους αστέρες του αύριο;

Γίνε και εσύ μέλος της μέλος της εκπαιδευτικής μας οικογένειας! Οι εγγραφές άρχισαν!

Διάρκεια Σπουδών


Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε (5) συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης.

 

 

 

Προϋποθέσεις εγγραφής


Προϋπόθεση εγγραφής των ενδιαφερομένων στην ειδικότητα «Αθλητική Δημοσιογραφία» είναι να είναι κάτοχοι απολυτηρίων τίτλων δομών της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.