Σπούδασε Sports Management στο CMP Sports School

Η επιστήμη του Sports Management αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του επαγγελματικού αθλητισμού. Οι αθλητικοί οργανισμοί αναζητούν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση σε όλους του τομείς, στο σύνολο της διάρθρωσής τους.

Στο CMP SPORTS SCHOOL στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την επόμενη γενιά των εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού.

Στους σπουδαστές μας εξασφαλίζουμε, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο συνεργασιών τη δυνατότητα να μάθουν την διάρθρωση και να γνωρίσουν το οργανόγραμμα ενός οργανισμού

Βασικός στόχος του προγράμματος

Οι σπουδαστές να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια προκειμένου να αποτελέσουν το «αύριο» του “Sports Management”. 

Συγκεκριμένα, θα μάθουν από εξειδικευμένα στελέχη με διοικητικές γνώσεις τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, τη διοίκησή της, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση του budget, του ανθρώπινου δυναμικού, των social media, του marketing, των χορηγιών και του τρόπου της γενικότερης ανάπτυξής μιας ομάδας.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Πτυχιούχους όλων των επιστημονικών πεδίων που στοχεύουν σε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο του Αθλητισμού.
  • Έμπειρα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Αθλητισμού και θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους.
  • Αποφοίτους επιστημών φυσικής αγωγής και αθλητισμού.
  • Αποφοίτους οικονομικών σχολών και σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.
  • Πρώην ή εν ενεργεία αθλητές που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο του αθλητικού Management.

 

Διάρκεια Σπουδών


Η φοίτηση στα Ι.Ε.Κ. είναι πέντε (5) συνολικά εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα (4) εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης.

 

Προϋποθέσεις εγγραφής


Προϋπόθεση εγγραφής των ενδιαφερομένων στην ειδικότητα «SPORTS MANAGEMENT» είναι να είναι κάτοχοι απολυτηρίων τίτλων δομών της μη υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

Θέλεις  να  γίνεις  στέλεχος  στο  χώρο  του  επαγγελματικού  αθλητισμού;

Θεωρείς  ότι  το  μέλλον  στα  σπορ  είναι  στην  εξειδίκευση;

Γίνε και εσύ μέλος  της  εκπαιδευτικής  μας  οικογένειας! Οι  εγγραφές  άρχισαν!

 

 

CMP  SPORTS  SCHOOL :  ΚΑΝΕΙ  ΤΗΝ  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΣΤΗΝ  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ