ΤΟ CMP ήρθε για να αλλάξει το τοπίο στην Αθλητική Εκπαίδευση

Δημήτρης Αποσκίτης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Λημνιάτης και Κώστας Ντάκουλας, αποτελούν μαζί με τους συνεργάτες τους καθηγητές του CMP Sports την πιο δυνατή ομάδα εκπαίδευσης νέων προπονητών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training

Την Δευτέρα 27/9 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης η παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος του νέου αθλητικού μονοθεματικού Ι.Ε.Κ. CMP Sports School, παρουσία εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε και ανθρώπων από το χώρο του αθλητισμού. Το νέο αυτό εγχείρημα στο χώρο της εκπαίδευσης φέρει την υπογραφή του Ομίλου Ευρωεργασιακή Α.Ε.

 

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Δημήτρης Βλάχος, ο Διευθυντής Σπουδών κ. Δημήτρης Αποσκίτης, ο οποίος και ανέλυσε τους άξονες και τους στόχους του προγράμματος και οι Διευθυντές των τριών κλάδων της προπονητικής Για το ποδόσφαιρο ο κ. Στέλιος Γιαννακόπουλος, για το μπάσκετ ο κ. Γιώργος Λημνιάτης και για το personal training ο κ. Κώστας Ντάκουλας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

 

Δημήτρης Βλάχος “Δεξιότητα χωρίς πιστοποίηση δεν αρκεί”

 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευρωεργασιακή Α.Ε ανέλυσε στην ομιλία του το όραμα που οδήγησε στην απόφαση για την ίδρυση του νέου μονοθεματικού αθλητικού Ι.Ε.Κ.CMP Sports School. Τόνισε την σημασία να πιστοποιεί κάποιος τις δεξιότητες του και πως η Ευρωεργασιακή Α.Ε. γνωρίζει τον τρόπο  να την παρέχει. Μίλησε για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός Ι.Ε.Κ. όπως το CMP Sports School υπογραμμίζοντας ότι η επιλογή των Διευθυντών και των λοιπών συνεργατών έγινε με κριτήριο τις γνώσεις και το ήθος τους. Μίλησε επίσης για το διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών δίνοντας στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη την δυνατότητα να προσφέρει στους δημότες της Ηλιούπολης, που επιθυμούν να σπουδάσουν προπονητική, την ευκαιρία να το πράξουν μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος. Στην συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη για την παρουσία και την στήριξή του, τον κάλεσε στο βήμα.

 

Δήμαρχος Ηλιούπολης “Ο Δήμος θα είναι κοντά σας”

 

Ο κ. Γιώργος Χατζηδάκης στην σύντομη ομιλία του  χαιρέτησε την δημιουργία του νέου Ι.Ε.Κ. και τόνισε πως ο Δήμος Ηλιούπολης θα είναι κοντά στο νέο αυτό εκπαιδευτικό εγχείρημα. Αναφέρθηκε στην σπουδαία συνεισφορά του Προέδρου του Ομίλου Ευρωεργασιακή Α.Ε. στο κοινωνικό σύνολο, δήλωσε βέβαιος για την επιτυχία και πως η παρουσία στο πάνελ και στην εκπαιδευτική διαδικασία σημαντικών αθλητών με σπουδαία καριέρα και ήθος διασφαλίζει  σε όλους τους τομείς την άρτια και απόλυτα επαγγελματική συνέπεια του CMP Sports School. Τόνισε πως ο Δήμος θα είναι αρωγός στην νέα προσπάθεια και ευχήθηκε να είμαστε όλοι παρόντες σε μελλοντικές εκδηλώσεις.

 

Δημήτρης Αποσκίτης “Στόχος μας να δημιουργήσουμε την νέα γενιά προπονητών”

 

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Διευθυντής Σπουδών του CMP Sports School κ. Δημήτρης Αποσκίτης. Ανέλυσε το πρόγραμμά σπουδών και των τριών κλάδων της προπονητικής, μίλησε για την φιλοσοφία του νέου Ι.Ε.Κ., τόνισε πως βασικό κριτήριο για την επιλογή των επικεφαλής και των τριών τομέων ήταν οι γνώσεις και το ήθος που τους χαρακτήρισε και τους χαρακτηρίζει σε όλη τους την πορεία, τόσο ως αθλητές όσο και ως προπονητές και δασκάλους. Προβλήθηκαν εικόνες από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις  και τα τεχνολογικά μέσα που θα έχουν στη διάθεσή τους οι σπουδαστές, ενώ παρουσιάστηκαν και τα πλήρη βιογραφικά όλων των συνεργατών του CMP Sports School. Ο Δημήτρης Αποσκίτης αναφέρθηκε επίσης και στην θέληση του νέου εκπαιδευτικού ομίλου να κάνει άνοιγμα και να προσεγγίσει αθλητές ΑΜΕΑ, με σκοπό την κατάρτισή τους στην προπονητική, γεγονός που καθιστά το ΙΕΚ πρωτοπόρο. Στη συνέχεια σύστησε στο κοινό τους τρεις επικεφαλής των κλάδων της προπονητικής.

 

Στέλιος Γιαννακόπουλος “Να μεταδώσουμε τη νοοτροπία του νικητή στους νέους προπονητές”

 

Ο επικεφαλής ποδοσφαίρου του CMP Sports School Στέλιος Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι δεν δυσκολεύτηκε να πει το ναι, αφού κατάλαβε το όραμα της  οικογένειας Βλάχου και του Δημήτρη Αποσκίτη για τη νέα αυτή προσπάθεια στο χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα βιογραφικά και την ποιότητα των συνεργατών, τονίζοντας ότι στόχος όλων είναι να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες και τη νοοτροπία του νικητή στα νέα παιδιά, στη νέα γενιά προπονητών. Προσωπικά, είπε, ότι έχει πολλή όρεξη για δουλειά και ανυπομονεί να ξεκινήσουν τα μαθήματα.

 

Γιώργος Λημνιάτης “Τρεις οι άξονες μας, εξειδίκευση, αναπτυξιακό πρόγραμμα και ήθος”

 

Ο Δημήτρης Αποσκίτης δίνοντας τον λόγο στον επικεφαλής του τομέα του μπάσκετ τόνισε την πορεία του Γιώργου Λημνιάτη στα αναπτυξιακά κλιμάκια του ελληνικού μπάσκετ, λέγοντας ότι όπως και για τους υπόλοιπους επικεφαλής βασικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε το ήθος. Ο Γιώργος Λημνιάτης στην τοποθέτησή του έκανε λόγο για τους τρεις άξονες, πάνω στους οποίους θα κινηθεί το νέο Ι.Ε.Κ., μιλώντας για την εξειδίκευση, τόνισε τη σημασία της στον σύγχρονο επαγγελματικό αθλητισμό. Ανέφερε το NBA και τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπου τα προπονητικά επιτελεία είναι πολυμελή και ο κάθε κόουτς έχει συγκεκριμένο ρόλο. Στο κομμάτι της ανάπτυξης υπογράμμισε τη σπουδαιότητα ενός προπονητή να δουλεύει στην παραγωγή παικτών και όχι κατ’ ανάγκη στην πρώτη γραμμή, αφού πλέον άπαντες έχουν αντιληφθεί ότι η ανάπτυξη των αθλημάτων ξεκινά όχι από τη βιτρίνα, αλλά από τα πρώτα στάδια, γεγονός που αποτυπώνεται και στις αμοιβές των προπονητών πια. Σχετικά με το ήθος, τόνισε ότι ένας προπονητής πρέπει πάνω απ’ όλα να είναι δάσκαλος και παιδαγωγός. Τέλος, ευχαρίστησε τον Όμιλο, τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή Σπουδών για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

 

Κώστας Ντάκουλας “Η επιστήμη στην υπηρεσία της προπονητικής

 

Ο Κώστας Ντάκουλας, επικεφαλής του τμήματος personal training και εκ των κορυφαίων του είδους στην Ελλάδα, έκανε εκτενή αναφορά στα βοηθητικά εργαλεία που προσφέρει η ιατρική επιστήμη και η σύγχρονη βιολογία και βιοτεχνολογία στον προπονητή και στον αθλητή. Μίλησε για τη δυνατότητα εξέλιξης του κάθε αθλητή, όχι με γενικά ασκησιολόγια και μέσω ομαδικών προπονήσεων, αλλά εξειδικευμένων και εξατομικευμένων προγραμμάτων, που σκοπό έχουν την άμεση βελτίωση των συγκεκριμένων δεικτών του αθλητή που παρουσιάζουν πρόβλημα. Τόνισε επίσης, ότι οι σπουδαστές που θα επιλέξουν το τμήμα του personal training του CMP SportsSchool,  δεν θα περιοριστούν στο να αποκτήσουν απλές και βασικές γνώσεις των συναφών με την προπονητική επιστημών, αλλά θα αποκτήσουν πρόσβαση και στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και στις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, έτσι ώστε αποφοιτώντας να διαθέτουν ένα πλήρες οπλοστάσιο για να αντιμετωπίσουν κάθε δυνατή πρόκληση. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη γενετική και συγκεκριμένα στο DNAathletic test,, ένα γενετικό τεστ που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε τον γονιδιακό χάρτη κάθε αθλούμενου ως προς τις φυσικές αντοχές του, τις αθλητικές του ικανότητες, μέχρι και τον ψυχικό κόσμο ενός παίκτη. Πρακτικά δηλαδή να κατανοήσουμε μέσω του τεστ τις δυνατότητες του σε ταχύτητα, αντοχή και δύναμη, δίνοντας στον προπονητή του εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται για να δουλέψει πάνω στα μειονεκτήματα και να βελτιώσει στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα κάθε αθλητή που έχει στα χέρια του. Στο ψυχικό κομμάτι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες μπορούμε να αντιληφθούμε την προσωπικότητα του παίκτη καλύτερα, δηλαδή αν έχει διάθεση να ρισκάρει ή να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Για μας οι προπονητές είναι πάνω απ’ όλα επιστήμονες. Ευχαριστώ πολύ τον Όμιλο. Να έχουμε μια καλή σεζόν.

 

434 Comments

 1. Dkkjmd

  order augmentin 1000mg generic – septra ca order cipro 500mg online cheap

 2. Nedouv

  ivermectin 12 mg pills for humans – levaquin ca order cefaclor 500mg sale

 3. WilliamDinee

  world pharmacy india http://indiaph24.store/# reputable indian online pharmacy
  india pharmacy mail order

 4. JustinReD

  top 10 pharmacies in india https://indiaph24.store/# indianpharmacy com
  п»їlegitimate online pharmacies india

 5. Davidpaync

  tamoxifen for men tamoxifen buy cost of tamoxifen

 6. Randalljek

  cytotec pills online: buy cytotec – buy cytotec in usa

 7. Randalljek

  common side effects of tamoxifen: tamoxifen for men – should i take tamoxifen

 8. Randalljek

  tamoxifen endometriosis: nolvadex online – tamoxifen effectiveness

 9. Davidpaync

  ciprofloxacin 500mg buy online buy cipro online cipro pharmacy

 10. Randalljek

  tamoxifen pill: buy tamoxifen – lexapro and tamoxifen

 11. Jamesrug

  Cenforce 150 mg online: cenforce.pro – buy cenforce

 12. ElmerBEATA

  Cenforce 100mg tablets for sale buy cenforce Cenforce 100mg tablets for sale

 13. ElmerBEATA

  Kamagra 100mg price kamagra super kamagra

 14. Jamesrug

  Buy Tadalafil 5mg: cialist.pro – Buy Tadalafil 10mg

 15. ElmerBEATA

  Buy Vardenafil online levitrav.store Levitra online USA fast

 16. Jamesrug

  Kamagra Oral Jelly: kamagra – super kamagra

 17. DavidJicle

  rx pharmacy coupons online pharmacy best canadian pharmacy no prescription

 18. DavidJicle

  best canadian pharmacy no prescription pharm world store no prescription needed canadian pharmacy

 19. DavidJicle

  canada pharmacy coupon pharm world store online canadian pharmacy coupon

 20. RichardFor

  prednisone 20mg nz: iv prednisone – prednisone online sale

 21. Henryabisy

  cost of prednisone tablets: prednisone online – 40 mg prednisone pill

 22. zoritoler imol

  It?¦s really a great and useful piece of info. I?¦m glad that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

 23. Charlesnic

  zithromax tablets for sale: zithromax capsules – average cost of generic zithromax

 24. Marvinpiope

  buy doxycycline 100mg buy doxycycline generic doxycycline

 25. RichardFor

  brand neurontin 100 mg canada: gabapentin buy – neurontin 800 mg tablets best price

 26. Marvinpiope

  buy generic doxycycline doxylin buy doxycycline online uk

 27. Henryabisy

  prednisone 5mg price: brand prednisone – prednisone 1 mg for sale

 28. Henryabisy

  neurontin uk: neurontin 600 – order neurontin online

 29. Henryabisy

  zithromax 500 price: zithromax 250mg – zithromax 500 mg lowest price drugstore online

 30. Marvinunset

  neurontin 300 mg pill drug neurontin neurontin 100 mg

 31. Thomasinvon

  lisinopril 2.5 mg coupon: lisinopril brand – lisinopril 20 mg price without prescription

 32. RobertBer

  neurontin 300 mg caps: neurontin gel – neurontin cost generic

 33. fitspresso official

  The most talked about weight loss product is finally here! FitSpresso is a powerful supplement that supports healthy weight loss the natural way. Clinically studied ingredients work synergistically to support healthy fat burning, increase metabolism and maintain long lasting weight loss. https://fitspresso-try.com/

 34. Thomasinvon

  buy lisinopril online canada: zestoretic 25 – lisinopril 5 mg brand name in india

 35. Thomasinvon

  propecia no prescription: buy cheap propecia – cost of cheap propecia pill

 36. Marvinunset

  cost generic propecia without rx order propecia cost of propecia without insurance

 37. Thomasinvon

  lisinopril 20 mg prices: cost of lisinopril – lisinopril brand name canada

 38. Charlesfrunk

  my canadian pharmacy cheapestcanada.com vipps approved canadian online pharmacy

 39. Charlesfrunk

  canadian pharmacy no prescription 36 and 6 pharmacy best no prescription pharmacy

 40. Charlesfrunk

  77 canadian pharmacy cheapest canada best rated canadian pharmacy

 41. Antoniaonems

  pharmacie en ligne pas cher: pharmacie en ligne – pharmacie en ligne sans ordonnance

 42. WilliamKit

  farmacia online envГ­o gratis: farmacia barata – farmacia online envГ­o gratis

 43. Antoniaonems

  farmacie online autorizzate elenco: top farmacia online – Farmacia online più conveniente

 44. RobertLip

  farmacia online senza ricetta top farmacia online Farmacia online piГ№ conveniente

 45. WilliamKit

  farmacia online envГ­o gratis: farmacia barata – farmacias online baratas

 46. Tonic Greens reviews

  I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site 🙂

 47. Antoniaonems

  ohne rezept apotheke: online apotheke – günstige online apotheke

 48. Ignaciocit

  SildГ©nafil 100mg pharmacie en ligne: Viagra sans ordonnance 24h – Viagra gГ©nГ©rique sans ordonnance en pharmacie

 49. Edwardrak

  pharmacie en ligne france pas cher: cialis prix – pharmacie en ligne france fiable

 50. IgnacioMorne

  acheter mГ©dicament en ligne sans ordonnance: Cialis sans ordonnance 24h – pharmacie en ligne avec ordonnance

 51. AllenSpori

  pharmacie en ligne france pas cher: levitra generique – vente de mГ©dicament en ligne

 52. Ignaciocit

  pharmacie en ligne france fiable: Acheter Cialis – Pharmacie sans ordonnance

 53. Edwardrak

  vente de mГ©dicament en ligne: kamagra livraison 24h – pharmacie en ligne france livraison internationale

 54. AllenSpori

  п»їpharmacie en ligne france: kamagra pas cher – pharmacie en ligne pas cher

 55. XRumer23meeds

  Hello.

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 56. Ignaciocit

  pharmacie en ligne france livraison internationale: kamagra gel – п»їpharmacie en ligne france

 57. AllenSpori

  Pharmacie Internationale en ligne: kamagra gel – pharmacie en ligne avec ordonnance

 58. XRumer23meeds

  Hello!

  This post was created with XRumer 23 StrongAI.

  Good luck 🙂

 59. AllenSpori

  pharmacies en ligne certifiГ©es: levitra en ligne – Pharmacie Internationale en ligne

 60. Lottery defeater

  Its like you read my thoughts! You seem to understand a lot about this, such as you wrote the e-book in it or something. I think that you simply could do with a few to power the message house a little bit, however instead of that, that is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

 61. abonnement iptv maroc

  I think other web site proprietors should take this website as an model, very clean and excellent user genial style and design, let alone the content. You’re an expert in this topic!

 62. erecprime

  What Is ErecPrime? ErecPrime is a male enhancement supplement that will help with improving one’s sexual experience.

 63. AllenSpori

  pharmacie en ligne livraison europe: pharmacie en ligne – pharmacie en ligne avec ordonnance

 64. gluco6

  What is Gluco6 Supplement? Gluco6 is a blend of doctor-formulated ingredients promising to help users develop healthy blood sugar ranges.

 65. Ignaciocit

  Achat mГ©dicament en ligne fiable: levitra generique – pharmacie en ligne avec ordonnance

 66. Javaburn review

  I am forever thought about this, thankyou for posting.

 67. Edwardrak

  pharmacie en ligne france fiable: cialis prix – п»їpharmacie en ligne france

 68. sumatra tonic

  What Is Sumatra Slim Belly Tonic? Sumatra Slim Belly Tonic is a natural formula that supports healthy weight loss.

 69. AllenSpori

  pharmacie en ligne livraison europe: kamagra en ligne – pharmacie en ligne france fiable

 70. AllenSpori

  pharmacie en ligne fiable: achat kamagra – Pharmacie Internationale en ligne

 71. AllenSpori

  Pharmacie Internationale en ligne: levitra generique – Pharmacie Internationale en ligne

 72. Edwardrak

  pharmacie en ligne sans ordonnance: levitra generique – trouver un mГ©dicament en pharmacie

 73. Ignaciocit

  trouver un mГ©dicament en pharmacie: levitra en ligne – pharmacie en ligne sans ordonnance

 74. AllenSpori

  п»їpharmacie en ligne france: levitra en ligne – п»їpharmacie en ligne france

 75. Sumatra tonic

  What Is Sumatra Slim Belly Tonic? Sumatra Slim Belly Tonic is a weight loss supplement that targets the root cause of weight gain issues.

 76. AllenSpori

  vente de mГ©dicament en ligne: cialis prix – pharmacie en ligne france pas cher

 77. AllenSpori

  pharmacie en ligne avec ordonnance: kamagra oral jelly – pharmacie en ligne avec ordonnance

 78. Robertmaich

  pharmacie en ligne pas cher: levitra en ligne – pharmacie en ligne livraison europe

 79. MIYXMM

  おもちゃのポルノ .mw6M6ArtiLr

 80. yes no wheel

  Thanks for sharing superb informations. Your website is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a great website.

 81. Sumatra slim belly tonic reviews

  I just wanted to write down a comment to be able to express gratitude to you for these superb items you are sharing at this site. My prolonged internet lookup has at the end been paid with reliable content to share with my friends and classmates. I would mention that we website visitors actually are quite fortunate to dwell in a really good place with very many awesome individuals with interesting concepts. I feel truly blessed to have encountered the website and look forward to many more cool minutes reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

 82. wheel of names

  I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I?¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 83. Lottery defeater

  Wohh exactly what I was looking for, thanks for putting up.

 84. Zencortex

  of course like your web-site but you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll surely come back again.

 85. spin the wheel

  The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I actually thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you could fix if you werent too busy looking for attention.

 86. random wheel spinner numbers

  An fascinating dialogue is worth comment. I feel that it is best to write more on this subject, it may not be a taboo subject however typically individuals are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

 87. zoritoler imol

  of course like your web site but you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

 88. sight care review

  Glad to be one of the visitors on this awe inspiring web site : D.

 89. meopsuimolog

  Вы можете изменить свою жизнь.
  ОПСУИМОЛОГ покажет вам, как это сделать.

  Опсуимолог усвоил все, чему учит, на собственном горьком опыте: сначала испортив собственную жизнь и по необходимости открыв инструменты и исследования, которые изменили жизнь и привели его туда, где он есть сегодня.

  Миссия Опсуимолога проста: поделиться проверенными инструментами, которые помогут вам создать лучшую жизнь. Загляните на сайт опсуимолога, и вы будете смеяться вместе, учиться и шаг за шагом создавать свою новую жизнь — свою лучшую жизнь.

  Простые советы опсуимолога, подкрепленные исследованиями, изменили жизни множества людей, и теперь он раскрывает вам все свои трудные секреты, веселые неудачи и интересные истории, чтобы вы могли изменить свою.

 90. okopsuimolog

  Вы можете изменить свою жизнь.
  ОПСУИМОЛОГ покажет вам, как это сделать.

  Опсуимолог усвоил все, чему учит, на собственном горьком опыте: сначала испортив собственную жизнь и по необходимости открыв инструменты и исследования, которые изменили жизнь и привели его туда, где он есть сегодня.

  Миссия Опсуимолога проста: поделиться проверенными инструментами, которые помогут вам создать лучшую жизнь. Загляните на сайт опсуимолога, и вы будете смеяться вместе, учиться и шаг за шагом создавать свою новую жизнь — свою лучшую жизнь.

  Простые советы опсуимолога, подкрепленные исследованиями, изменили жизни множества людей, и теперь он раскрывает вам все свои трудные секреты, веселые неудачи и интересные истории, чтобы вы могли изменить свою.

 91. Spotify Premium

  I got what you mean , appreciate it for putting up.Woh I am happy to find this website through google. “I would rather be a coward than brave because people hurt you when you are brave.” by E. M. Forster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *