Αξέχαστη εμπειρία ποδοσφαιρικής δράσης για τους σπουδαστές του CMP στο Μουντιάλ!

Γεμάτη ποδόσφαιρο και συγκινήσεις ήταν η πρωτόγνωρη εμπειρία ενός Μουντιάλ για τα μέλη της αποστολής του CMP SPORTS SCHOOL.

Η πρώτη μέρα στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Αρχικά σύσσωμη η αποστολή παρακολούθησε τον “τελικό πρόκρισης” για τον πρώτο όμιλο ανάμεσα σε Ισημερινό και Σενεγάλη. Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε στους κατόχους του Κυπέλλου Εθνών της Αφρικής το εισιτήριο για την επόμενη φάση για δεύτερη φορά στην ιστορία του μετά το Μουντιάλ του 2002!

Η βραδιά έκλεισε με τον ιδανικό τρόπο, αφού οι σπουδαστές μας μαζί με τους συνοδούς τους, χάρη στην τεράστια συμβολή και βοήθεια του κ. Μπατσίλα, μπόρεσαν να βρεθούν στις κερκίδες των αγώνων και του δευτέρου ομίλου. Οι μισοί είδαν την άνετη επικράτηση των Άγγλων επί των Ουαλών και την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου από τα Τρία Λιοντάρια. Οι υπόλοιποι απόλαυσαν τον δεύτερο “τελικό πρόκρισης” της ημέρας ανάμεσα σε Ιράν και Η.Π.Α με νικητές τους Αμερικανούς που πέρασαν στα νοκ – άουτ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα τους για δεύτερο σερί παιχνίδι σε τελική φάση μετά το μακρινό 1930.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σάκη Μπατσίλα, αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ για το δώρο που επεφύλασσε στην αποστολή μας με την εξασφάλιση της παρουσίας των μελών της στους δύο αυτούς αγώνες!

CMP SPORTS SCHOOL : Κάνει την διαφορά στην αθλητική εκπαίδευση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *