Το τμήμα αθλητικής δημοσιογραφίας είναι γεγονός!

Μετά την προπονητική, που ξεκίνησε την πορεία της τον περασμένο Σεπτέμβριο, ήρθε η ώρα και της αθλητικής δημοσιογραφίας. Το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας, το CMP SPORTS SCHOOL, δίνει την δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να σπουδάσει στον τομέα της αθλητικής δημοσιογραφίας μαθαίνοντας τα μυστικά του επαγγέλματος δίπλα στους κορυφαίους του χώρου.

Με επικεφαλής τον Παντελή Διαμαντόπουλο και ένα έμπειρο διδακτικό προσωπικό το CMP SPORTS SCHOOL έρχεται να κάνει την διαφορά και στην αθλητική δημοσιογραφία. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος είναι Διευθυντής Video και Audio για τις παραγωγές της 24Media και διαθέτει μακρά πορεία στην εκπαίδευση έχοντας χρόνια διδασκαλικής παρουσίας στον χώρο των σχολών δημοσιογραφίας. 

Οι Σταύρος Γεωργακόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Αποστολής Λάμπος, Ευάγγελος Μίχος, Χρήστος Σούτος και Μάνος Σταραμοπουλος συγκροτούν την δυνατή ομάδα του διδακτικού προσωπικού με σημαντική πορεία και έντονη παρουσία, ο καθένας στον τομέα του, σε όλα τα Μ.Μ.Ε (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ιστοσελίδες και έντυπα μέσα). 

Με ένα πρόγραμμα σπουδών απόλυτα εναρμονισμένο με του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης και σε εγκαταστάσεις που παρέχουν στον σπουδαστή όλα τα απαραίτητα εφόδια για να γνωρίσει το αντικείμενο των σπουδών του, το. CMP SPORTS SCHOOL δίνει στον επαγγελματία του αύριο την εξειδίκευση που χρειάζεται.

Η επιλογή του Ι.Ε.Κ είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα στον δρόμο για την μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση. Το CMP SPORTS SCHOOL είναι δίπλα στον νέο σπουδαστή από την πρώτη στιγμή της φοίτησης του, σε όλη την διάρκεια των σπουδών του και φυσικά και μετά την αποφοίτηση εξασφαλίζοντας του αρχικά πρακτική άσκηση και στην συνέχεια επαγγελματική αποκατάσταση.

Πάρε την σωστή απόφαση και έλα στην ομάδα μας γιατί το CMP SPORTS SCHOOL κάνει την διαφορά στην αθλητική εκπαίδευση και φυσικά την δημοσιογραφία.

Παντελής Διαμαντόπουλος
Σταύρος Γεωργακόπουλος
Σπύρος Καβαλιεράτος
Αποστόλης Λάμπος
Ευάγγελος Μίχος
Χρήστος Σούτος
Μάνος Σταραμόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *