Το Δίκτυο συνεργασιών του CMP SPORTS SCHOOL μεγαλώνει

Το CMP SPORTS SCHOOL από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του επεδίωξε να δημιουργήσει ένα Δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του αθλητισμού. Σύλλογοι από όλα τα αθλήματα, πρότυπες Ακαδημίες και Σχολές καθώς και Μ.Μ.Ε για τον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας, συνεργάζονται μαζί μας με σκοπό να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να δουν από κοντά και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ποιο είναι το αντικείμενο των σπουδών τους. Το CMP SPORTS SCHOOL είναι το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας και ήρθε στον χώρο της εκπαίδευσης για να δημιουργήσει την νέα γενιά επαγγελματιών σε σημαντικούς τομείς του αθλητισμού, όπως η προπονητική και η δημοσιογραφία.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσουμε στο Δίκτυο συνεργατών μας την πρότυπη Ακαδημία SOUTH B.C. Με έτος ίδρυσης το 2013 αποτελεί μια μοναδική στο είδος της προσπάθεια στο χώρο του μπάσκετ, με άξονα την εξειδίκευση και την διαρκή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των νεαρών αθλητών. Όλα αυτά πάντα υπό το πρίσμα των αθλητικών αξιών,, του σεβασμού προς τον αντίπαλο, της ευγενούς άμιλλας. Η Ακαδημία SOUTH B.C ΑΛΙΜΟΥ θέλει οι νεαροί παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες και να βελτιωθούν ως μονάδες, αλλά ταυτόχρονα να αντιληφθούν ότι η μέσα στον αθλητισμό υπάρχει και η ήττα. Αρκεί να συνηδειτοποιήσεις ότι δεν είναι αποτυχία, αλλά μία αφετηρία για μια νέα προσπάθεια. Η SOUTH B.C ΑΛΙΜΟΥ λειτουργεί με βάση την εφαρμογή του πλαισίου ακαδημιών της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλοθοσφαίρισης. Ο Σύλλογος επίσης διαθέτει και ανδρική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ με μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη. Η ανδρική ομάδα πλαισιώνεται συνεχώς με παίκτες από τα εφηβικά τμήματα του Συλλόγου.

Στο CMP SPORTS SCHOOL είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η πρότυπη Ακαδημία SOUTH BASKETBALL ACADEMY ΑΛΙΜΟΥ είναι μέλος του Δικτύου συνεργατών μας. Η φιλοσοφία τους είναι στην ίδια κατεύθυνση με την δική μας και είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε σύντομα τους κοινούς στόχους μας. Συνεργασίες όπως αυτή δίνουν στους νέους υποψήφιους προπονητές την ευκαιρία να γνωρίσουν το αντικείμενο του επαγγέλαμτος τους καλύτερα και να μάθουν νέες φιλοσοφίες και σύγχρονες μεθόδους. Καλή μας αρχή και εκφράζουμε την βεβαιότητα, ότι μαζί με την SOUTH B.C ΑΛΙΜΟΥ θα μπορέσουμε να οργανώσουμε, εκτός όλων των άλλων, σημαντικές εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια για να μεταλαμπαδεύσουμε στις νέες γενιές την φιλοσοφία της υγιούς αντίλήψης του αθλητισμού.

CMP SPORTS SCHOOL: Κανει την διαφορά στην αθλητική εκπαίδευση

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *