Το CMP SPORTS SCHOOL στηρίζει την προσπάθεια του Δημήτρη Παπανικολάου

Ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του CMP Sports School στην Ηλιούπολη. 
 
Ο γνωστός και για την κοινωνική του δράση πρωταθλητής μας, με την τεράστια καριέρα στα παρκέ του μπάσκετ συμφώνησε να είναι αρωγός στο νέο εκπαιδευτικό project του CMP Sports School. 
 
Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευρωεργασιακή Α.Ε. κ. Δημήτρης Βλάχος και ο Διευθυντής Σπουδών κ. Δημήτρης Αποσκίτης του νέου μονοθεματικού, αθλητικού ΙΕΚ τον υποδέχτηκαν και αφού του ανέλυσαν το πλάνο υποτροφιών που βρίσκεται σε εξέλιξη, του παρέδωσαν πέντε (5) υποτροφίες διετούς  (και πλήρους) φοίτησης στον κλάδο της προπονητικής μπάσκετ. 
 
Ο Δημήτρης Παπανικολάου αποδέχτηκε με χαρά τις προτάσεις των υπευθύνων του ΙΕΚ και δεσμεύτηκε οι πέντε (5) υποτροφίες να δοθούν εκτός από αθλητές του μπάσκετ και στον οργανισμό Τζάμπολ της Αγάπης, που δημιούργησε ο προπονητής Γιάννης Τσουμπρής και αφορά την ενίσχυση της συμμετοχής στο λαοφιλές άθλημα παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού. 
 
Το CMP Sports School, το πρώτο μονοθεματικό ΙΕΚ της Ελλάδας είναι το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που στηρίζει αποδεδειγμένα χωρίς διακρίσεις όλες τις κοινωνικές ομάδες. Μετά τη συνεργασία μας με το Σωματείο Α.Σ. Άτλας που δραστηριοποιείται στο μπάσκετ με αμαξίδιο,, έρχεται με την αμέριστη βοήθεια του Δημήτρη Παπανικολάου μία ακόμα δυνατή συνεργασία με το Τζάμπολ της Αγάπης του Γιάννη Τσουμπρή. 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *