Το CMP Sports School στη νέα ψηφιακή εποχή

Το CMP SPORTS SCHOOL πραγματοποιεί το επόμενο βήμα μπαίνοντας δυναμικά στη νέα ψηφιακή εποχή και δημιουργώντας τη δική του WEB TV. 
 
Το νέο αυτό διαδικτυακό κανάλι πρόκειται να ξεκινήσει την πορεία του τις πρώτες μέρες του Απριλίου με δύο εκπομπές:
 
“Ξέρεις από μπάλα;” και “ARTS & SPORTS”!
 
Η πρώτη είναι αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου και η δεύτερη ποικίλης ύλης, ενώ και στις δύο εκπομπές θα φιλοξενούνται καλεσμένοι.
 
Σκοπός της νέας αυτής προσπάθειας είναι να φέρει κοντά τους δύο κόσμους, του αθλητισμού και του πολιτισμού και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να δουν τα πρόσωπα της επικαιρότητας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που αποτελούν το δυναμικό του CMP Sports School. 
 
Αναλυτικά οι εκπομπές και η θεματολογία τους:
 
  • ” Ξέρεις από μπάλα;” :  Εκπομπή αθλητικής και κοινωνικής θεματολογίας.  Ανάλυση των αθλητικών γεγονότων της εβδομάδας που πέρασε και της εβδομάδας που έρχεται. Καλεσμένοι από τον ευρύτερο χώρο του αθλητισμού. Προβολή των λεγόμενων Ολυμπιακών Αθλημάτων και του αθλητισμού ΑΜΕΑ.  Νέα εκπομπή κάθε Δευτέρα.  Παρουσίαση: Χρήστος Σούτος.
  • “ARTS & SPORTS”: Εκπομπή ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά θέματα, αλλά και θέματα υγείας – ευεξίας -ομορφιάς. Καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος, των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά και της μόδας, του σύγχρονου design και του well being.  Νέα εκπομπή κάθε Πέμπτη.  Συμπαρουσίαση: Λίλα Παπαπάσχου & Χρήστος Σούτος.

 

12 Comments

  1. Euycza

    order ciprofloxacin 500mg generic – bactrim usa buy augmentin 375mg pill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *