Το CMP Sports School κοντά στους αθλητές με αναπηρία

Το CMP Sports School, το πρώτο – και μοναδικό – μονοθεματικό ΙΕΚ για τον Αθλητισμό, δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στους αθλητές με αναπηρία. Σε μία εποχή που οι πάσης φύσεως κοινωνικοί αποκλεισμοί επιβάλλεται να πάψουν να υφίστανται, το CMP και ο Όμιλος ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., στον οποίο ανήκει, το κάνουν πράξη.

Στο πλαίσιο του προγράμματος υποτροφιών προς αθλητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν τον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο της προπονητικής, το CMP Sports School ήρθε σε συμφωνία με τον Α.Σ. ΑΤΛΑΣ, έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο.

Ο Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ιδρύθηκε το 2002 και αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.). Σύλλογος με πολλούς τίτλους, γίνεται ο πρωτοπόρος και στον τομέα της προπονητικής σε αθλητές με αναπηρία.

Σήμερα 7/10/2021, στα Γραφεία του Συλλόγου βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., κ. Δημήτρης Βλάχος και ο Διευθυντής Σπουδών του CMP Sports School, κ. Δημήτρης Αποσκίτης και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αθανάσιο Βίγλα.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκαν οι από κοινού δράσεις των δύο πλευρών για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των ατόμων με αναπηρία, δόθηκε στο μέλος του Συλλόγου, κ. Δημήτρη Ντομγκιονί από το CMP Sports School η ετήσια πλήρης υποτροφία για τον τομέα της προπονητικής στο μπάσκετ και τέσσερις ακόμα υποτροφίες με 50% έκπτωση στα ετήσια δίδακτρα για τα μέλη που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ΙΕΚ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *