Το CMP SPORTS SCHOOL ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ PSS

Το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας μας, το CMP SPORTS SCHOOL, βρίσκεται κοντά στις Ακαδημίες όλων των αθλημάτων. Στο πλαίσιο αυτό έγινε χορηγός στην εκδήλωση του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) για τις γιορτές των Χριστουγέννων. 

 

Σε μια δύσκολη, από πλευράς καιρικών συνθηκών, ημέρα, στο Δ! Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης συγκεντρώθηκαν αθλητές από τις Σχολές της Αθήνας. Τους δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης η εταιρεία SPORTteam, που διαχειρίζεται το Δίκτυο,  βράβευσε σπουδαίους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο/ 

 

Το CMP SPORTS SCHOOL θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης των αθλημάτων στοχεύοντας να δημιουργήσει την νέα γενιά προπονητών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training. Το CMP έχει σκοπό να εξασφαλίσει στους σπουδαστές του τις κατάλληλες συνθήκες για την πρόοδο τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν την πρακτική τους στο ανώτερο επίπεδο με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους. Ευχαριστούμε την SPORTteam και το Δίκτυο PSS για την συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *