Το CMP μαζί με τον ΠΣΑΤ στο 8ο Διεθνές Σχολείο Αθλητισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 8ου Διεθνούς Σχολείου Αθλητισμού του ΠΣΑΤ, στο οποίο χορηγός ήταν το CMP Sports School, το μοναδικό μονοθεματικό αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα μας. Το 8ο Δ.Σ.Α. διεξήχθη στην Αρχαία Ολυμπία και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.) το τριήμερο 27, 28 και 29 Οκτωβρίου.

Τις εργασίες παρακολούθησε, εκπροσωπώντας το CMP Sports School, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο οποίος μετέφερε στους συνέδρους τον χαιρετισμό του προέδρου του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε., Δημήτρη Βλάχου. O κ. Βλάχος τόνισε στο μήνυμά του ότι η συνεργασία που ξεκίνησε, μεταξύ του CMP Sports School και του ΠΣΑΤ,  με την χορηγία του Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου αλλά και του προγράμματος υποτροφιών που τρέχει για τα μέλη του Συνδέσμου των Αθλητικών Συντακτών, θα διευρυνθεί και με άλλες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά τώρα στη θεματολογία του 8ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου, αυτή αναπτύχθηκε σε τέσσερις πολύ σημαντικές θεματικές ενότητες και πιο συγκεκριμένα ως εξής:

Α΄ Θεματική ενότητα

Οι επιπτώσεις της πανδημίας στον Αθλητισμό

Β΄ Θεματική Ενότητα

Η ισότητα των φύλλων στον Αθλητισμό & τα ΜΜΕ – Παρίσι 2024

Γ΄ Θεματική Ενότητα

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο. Τα μηνύματα των Ελλήνων αθλητών

Δ΄ Θεματική Ενότητα

Η αλήθεια και το fake στην αθλητική είδηση

Επίσης, στο κλείσιμο των τριήμερων εργασιών παρουσιάστηκαν και βιβλία που έχουν συγγράψει μέσα στο 2021 μέλη του ΠΣΑΤ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 9ο Διεθνές Σχολείο Αθλητισμού, το οποίο θα γίνει το 2022, με την ευχή να έχουμε αφήσει στο παρελθόν την δύσκολη περίοδο της πανδημίας και τις δυσκολίες που αυτή έφερε, τόσο στον αθλητισμό και στους αθλητικούς συντάκτες αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητα όλων μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *