Το CMP διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών του

Το Μοναδικό Μονοθεματικό Ι.Ε.Κ στην Ελλάδα, το CMP Sports School, αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στην κυψέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, συνεχίζοντας να στηρίζει τις ομάδες που παράγουν τους αστέρες του αύριο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. 

Στο πλαίσιο αυτό, το CMP Sports School αποφάσισε να επεκτείνει το δίκτυο συνεργασιών του με ακόμα περισσότερα σωματεία και συλλόγους που έχουν σπουδαία αθλητική και κοινωνική δράση, δημιουργώντας ένα πρότυπο πρόγραμμα παροχών για τους σπουδαστές του.

Στο πλαίσιο των συνεργασιών, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους εξάσκηση, από το πρώτο έτος εκπαίδευσης, σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, στα σωματεία προσφέρεται ένα πλήρες πρόγραμμα υποτροφιών για τους αθλητές τους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τα ποδοσφαιρικά τμήματα του Α.Σ. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ, του FC Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ, του ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Σ. ΒΥΡΩΝΑ, Α.Ο. ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ και τα τμήματα καλαθοσφαίρισης του HOLARGOS B.C , του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και του Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *