Σπουδές προπονητικής

Το CMP SPORTS SCHOOL από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του επένδυσε στον προπονητή του αύριο. Η επιλογή των τριών τομέων, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training, έγινε με γνώμονα το μέλλον.

Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αποτελούν τα δύο δημοφιλέστερα αθλήματα στις περισσότερες χώρες του κόσμου και το personal training είναι ο πιο ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας της σύγχρονης προπονητικής και γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο για κάθε επαγγελματία αθλητή, ομαδικού ή ατομικού σπορ.

Το CMP SPORTS SCHOOL επίλεξε για επικεφαλής των τριών τομέων ανθρώπους με μακρά και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο τους και ικανότητα να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στον σπουδαστή τους και επαγγελματία του αύριο. 

Στο ποδόσφαιρο επικεφαλής είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, παλαίμαχος άσος και μέλος της θρυλικής ομάδας του Euro 2004. Στο μπάσκετ ο Δημήτρης Αποσκιτής, που είναι και ο Διευθυντής Σπουδών του Ι.Ε.Κ, με σημαντική πορεία στους πάγκους ομάδων και σε διοικητικές θέσεις Συλλόγων. Στο personal training ο Κώστας Ντάκουλας με τεράστια πείρα και παρουσία σε επαγγελματικές ομάδες και σημαντικό ερευνητικό έργο στην επιστήμη της προπονητικής.

Ενδιαφέρεσαι για τον τομέα της προπονητικής σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training;

Σκέφτεσαι τον εαυτό σου να δίνεις οδηγίες και να καθοδηγείς τους αστέρες του αύριο;

Γίνε και εσύ μέλος της μέλος της εκπαιδευτικής μας οικογένειας! Οι εγγραφές άρχισαν!

CMP SPORTS SCHOOL : ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *