Σπουδαία διάκριση για τον Κώστα Ντάκουλα

Ο Διευθυντής προπονητικής στον τομέα του personal training του CMP SPORTS SCHOOL, Κώστας Ντάκουλας, πήρε το πρώτο βραβείο στο 25ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Το Συνέδριο διοργάνωσε η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδας (ΕΓΒΕ) και η βράβευση αφορά την καλύτερη επιστημονική εργασία. Συγκεκριμένα η εργασία του με τίτλο ” ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΜΕΣΩ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ” ήταν αυτή που απέσπασε την κορυφαία διάκριση.

Η παραπάνω εργασία ήταν αποτέλεσμα έρευνας της DNA GOLDFORCE και του ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, με επικεφαλής τον Sports Scientist Κώστα Ντάκουλα και τον Doctor Νίκου Μαντζουράνη. Παρουσιάστηκε και αξιολογήθηκε από την επιστημονική επιτροπή του 25ου Διεθνούς Συνεδρίου κερδίζοντας το πρώτο βραβείο καλύτερης επιστημονικής εργασίας και με τις περισσότερες προβολές ανάμεσα σε πεντακόσιες (500) ακόμα αξιολογημένες εργασίες. Δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό “ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ” , στον τόμο 42, τεύχος 1-2 του Ιουνίου 2022.

Το CMP SPORTS SCHOOL είναι το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας που έχει στόχο να δημιουργήσει τους επαγγελματίες του αύριο στον χώρο του αθλητισμού. Επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές μεθόδους για να δώσει την δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την μελλοντική καριέρα τους. Στο CMP SPORTS SCHOOL είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για την επιτυχία και επιστημονική αναγνώριση του Κώστα Ντάκουλα, Διευθυντή στον τομέα του personal training, γεγονός που αποδεικνύει την δυναμική του Ι.Ε.Κ μας στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης.

CMP SPORTS SCHOOL: ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *