Πρώτο βραβείο καλύτερης ερευνητικής επιστημονικής εργασίας για τον Κώστα Ντάκουλα

Στο CMP SPORTS SCHOOL είμαστε όλοι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη νέα βράβευση του Κώστα Ντάκουλα. Ο επικεφαλής του τομέα personal training στην προπονητική του Ι.Ε.Κ, απέσπασε για δεύτερη στη σειρά χρονιά, το 1ο Βραβείο καλύτερης ερευνητικής επιστημονικής εργασίας στο πλαίσιο του 26ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Η εργασία με τίτλο «ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ» της DNA GOLDFORCE και του τμήματος ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με έδρα στη Κομοτηνή, ήταν αυτή που πήρε και το βραβείο. Επικεφαλής των δύο επιστημονικών ομάδων ήταν ο Sports Scientist Κώστας Ντάκουλας και ο Doctor Νίκος Μαντζουράνης.

Η εργασία παρουσιάστηκε και αξιολογήθηκε από επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου και κέρδισε το 1ο Βραβείο καλύτερης επιστημονικής εργασίας με τις περισσότερες προβολές. Δημοσιεύτηκε στο εξειδικευμένο περιοδικό «ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ» στον 43ο τόμο, στο τεύχος 4, στις σελίδες 13 έως 17 του 2023. Το συγκεκριμένο Συνέδριο διοργανώθηκε από την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδας ( ΕΓΒΕ).

Το CMP SPORTS SCHOOL, το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της χώρας, συνεργάζεται με τους κορυφαίους επαγγελματίες στους τομείς της προπονητικής και της αθλητικής δημοσιογραφίας. Ο Κώστας Ντάκουλας, επικεφαλής του τμήματος personal training στο τομέα της προπονητικής, έχει διαγράψει μία πολύ σπουδαία και σημαντική πορεία στο χώρο. Η βράβευση της ομάδας του για δεύτερη στη σειρά χρονιά δείχνει, εκτός από την επιστημονική του επάρκεια, την προσήλωση στο στόχο και την αξία της διαρκούς προσπάθειας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αξίες που ως καθηγητής φροντίζει να μεταδώσει και στους σπουδαστές του CMP SPORTS SCHOOL.