Πρακτική εξάσκηση στον Πανερυθραϊκό για τους σπουδαστές προπονητικής ποδοσφαίρου του CMP Sports School

Tην ευκαιρία να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανερυθραϊκού Π.Σ. στο πλαίσιο της πρακτικής εφαρμογής των όσων μαθαίνουν, είχαν οι σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους του τμήματος προπονητικής (με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο) του CMP Sports School, του μοναδικού αθλητικού σχολείου στη χώρα μας.

Τους σπουδαστές μας υποδέχθηκε και καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις του Πανερυθραϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας, Τόνυ Αχαρονιάν και αφού ξεναγήθηκαν σε αυτές, παρακολούθησαν την προπόνηση της πρώτης ομάδας, υπό τις οδηγίες του προπονητή της και καθηγητή τους, Γιάννη Δημητρίου. 

Ακολούθως, έκαναν πρακτική εξάσκηση με προπόνηση στα τμήματα της Ακαδημίας (U8-U9-U11) με την επίβλεψη του υπεύθυνου, Σπύρου Τσίπρα. Η ημέρα πρακτικής εξάσκησης για τους σπουδαστές της προπονητικής ποδοσφαίρου του ΙΕΚ μας ολοκληρώθηκε με την πρακτική εξέταση προόδου των τελειόφοιτων στο τμήμα της U15 , όπου και πραγματοποίησαν ολόκληρη την προπονητική μονάδα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Πανερυθραϊκού κ. Αχαρονιάν, μιλώντας στους σπουδαστές του CMP άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά την αποφοίτησή τους.