Οι σπουδαστές του CMP Sports School στην Media Day του Παναθηναϊκού

Στην καθιερωμένη media day του Παναθηναϊκού ΑKTOR, ενόψει του αγώνα του με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague, την Παρασκευή (22/3), ήταν παρόντες οι σπουδαστές του CMP και φιλοξενήθηκαν από τους εκπροσώπους της ΚΑΕ στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ. 
Οι σπουδαστές παρακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, μετά από σχετική άδεια του προπονητή των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν και στην συνέχεια ακροάστηκαν τις δηλώσεις του, καθώς και του Ισπανού παίκτη, Χουάντσο Ερναγκόμεθ. 
Οι φοιτητές του CMP παρακολούθησαν την διαδικασία της media day που ακολουθείται στην Εuroleague από την γηπεδούχο και την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς ο Τσέχος παίκτης της Μπαρτσελόνα, Γιαν Βέσελι έκανε δηλώσεις, εκπροσωπώντας τον σύλλογο της Καταλωνίας. 
Εν συνεχεία είχαν αναμνηστική φωτογραφία της επίσκεψης τους στην προπόνηση του Παναθηναϊκού ΑKTOR, με τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ και τον Δημήτρη Μωραΐτη . 
Ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον διευθυντή επικοινωνίας, Δημήτρη Κοντό και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου, Απόστολο Λιόγκα για την ανταπόκριση τους της στην παρουσία των σπουδαστών και την φιλοξενία που είχαν.