Οι σπουδαστές του CMP σε όλα τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Qatar

H πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών του CMP SPORTS SCHOOL και των συνοδών τους συνεχίστηκε σε όλα τα γήπεδα του Qatar.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής αποστολής του βρέθηκαν ανα ομάδες σε θέσεις VIP  και στα τέσσερα γήπεδα για τα ματς της τρίτης αγωνιστικής πέμπτου και έκτου ομίλου της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου! 

Στο Καναδάς – Μαρόκο, όπου οι Αφρικανοί στο  Al Thumama σφράγισαν με νίκη την πρωτιά στον όμιλο τους και την πρόκριση στους 16. Μοναδική στιγμή οι επευφημίες των Καναδών φιλάθλων στο τέλος του παιχνιδιού παρά τον αποκλεισμό και η ανανέωση του ραντεβού με τον κόσμο τους στα γήπεδα της χώρας σε τέσσερα χρόνια, όταν και θα συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ μαζί με Η.Π.Α και Μεξικό.

Στο Κροατία – Βέλγιο στο Ahmad bin Ali Stadium, εκεί όπου σφραγίστηκε μία από τις εκπλήξεις της πρώτης φάσης με τον αποκλεισμό από την συνέχεια του τουρνουά ενός εκ των φαβορί, της ομάδας του Βελγίου. 

Στο Κόστα Ρίκα – Γερμανία στο Al Bayt Stadium. Το πρώτο ματς στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διαιτητευσάν αποκλειστικά γυναίκες διαιτητές. Παιχνιδι, που έστειλε εκτός συνέχειας τους Γερμανούς, για δεύτερη στη σειρά μάλιστα από την φάση των ομίλων. 

Τέλος στο Ιαπωνία – Ισπανία στο Khalifa International Stadium. Οι Ιάπωνες έγραψαν ιστορία με την πρόκριση τους στο 16, με την αναμέτρηση να χαρακτηρίζεται από την φάση επίτευξης του δεύτερου γκολ των Ιαπώνων. 

Το CMP SPORTS SCHOOL κάνει την διαφορά στην αθλητική εκπαίδευση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *