Οι Legends 2004 στο CMP Sports School

Την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του CMP SPORTS SCHOOL φιλοξενήθηκαν οι Legends 2004. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιάσουν στους σπουδαστές, τους καθηγητές, τα στελέχη και τους καλεσμένους του Ι.Ε.Κ, το έργο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που έχουν δημιουργήσει με το όνομα Champions For Life. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που αποτελεί το όχημα των Legends 2004 για διαρκή προσφορά στην ελληνική κοινωνία, τον αθλητισμό, τις ευπαθείς ομάδες και τα παιδιά. 

 

Το έργο παρουσιάστηκε από τον Υπεύθυνο Marketing του Chammpions For Life , τον κ. Δημήτρη Παπανδρέου, ενώ από την χρυσή ομάδα του Euro 2004 ήταν παρόντες οι Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, καθώς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που είναι και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Σχολής. Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε  κ. Δημήτρης Βλάχος, ενώ μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε  κ. Νεκτάριος Κοκοτσάκης, ο Διευθυντής Σπουδών του CMP SPORTS SCHOOL κ. Δημήτρης Αποσκίτης, ο Υπεύθυνος του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού και της εταιρείας SPORTteam κ. Κώστας Αλάσσας και οι γνωστοί δημοσιογράφοι κκ. Γιώργος Χελάκης και Μάνος Σταραμόπουλος.

 

Στην παρουσίαση τονίσθηκε το κοινωνικό έργο του οργανισμού, αλλά και η προσπάθεια να βρεθούν τα μέλη της χρυσής ομάδας όσο γίνεται πιο κοντά στα νέα παιδιά, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του αύριο. Με αφορμή και το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του νεαρού Άλκη στην Θεσσαλονίκη, οι παλαίμαχοι άσοι τόνισαν την σημασία της παιδείας και της  διάπλασης του χαρακτήρα των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Με δεδομένο πως δεν θα γίνουν όλοι επαγγελματίες, θα έχουμε φτιάξει τουλάχιστον μια νέα γενιά φιλάθλων που θα σέβονται τον αντίπαλο και  θα αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του. 

 

Ο οργανισμός Champions For Life μέσω των YOUTH CAMP που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα έχει όραμα να δείξει στα παιδιά και τους προπονητές των Ακαδημιών που συμμετέχουν τα μυστικά του αθλήματος και να τους δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους θρύλους της μεγάλης Εθνικής μας ομάδας, που πέτυχαν τον άθλο του Euro 2004. Οι άμεσοι στόχοι του προγράμματος του Champions For Life είναι να πραγματοποιηθούν επισκέψεις στην περιφέρεια και κυρίως στα νησιά. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε γνωστό πως ο Όμιλος ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ Α.Ε και το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ, το CMP SPORTS SCHOOL, θα σταθούν δίπλα στους Legends 2004 και το Champions For Life για να βοηθήσουν με την συμβολή τους στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους.