Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο CMP SPORTS SCHOOL

To CMP SPORTS SCHOOl είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή και πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004, Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα είναι  Διευθυντής  Προπονητικής Ποδοσφαίρου στο Μοναδικό Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ στη χώρα μας.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος είναι Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα το 2004 και έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Εθνικό Αστέρα,  Πανηλειακό, Ολυμπιακό, Bolton Wanderers.

Είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητικής UEFA PRO και έχει συνεργαστεί ως ποδοσφαιριστής με κορυφαίους προπονητές, έχοντας ποδοσφαιρικές παραστάσεις τόσο από τα πρωταθλήματα της χώρας μας, όσο και από την Premier League και τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικών ομάδων(Champions League, Europa League, European Championship).

Η παρουσίαση του Στέλιου Γιαννακόπουλου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση – Συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, στα γραφεία του CMP SPORTS SCHOOL στην Ηλιούπολη (Ηρώων Πολυτεχνείου 40). 

CMP Sports School

Το Μοναδικό Αποκλειστικά Αθλητικό ΙΕΚ

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *