Ο Παραολυμπιονίκης Κώστας Δήμου στο CMP Sports School

Το CMP SPORTS SCHOOL με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του τον Παραολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών σε πάγκο, Κώστα Δήμου. Οι σπουδαστές του Κολεγίου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον σπουδαίο αυτό αθλητή και άνθρωπο, να συνομιλήσουν μαζί του, να τον ρωτήσουν και να μάθουν τα πάντα γύρω από το άθλημα που διακρίνεται. 
 
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ΑΜΕΑ αθλητές στην προσπάθειά τους να προετοιμαστούν για τους μεγάλους αγώνες. Εκ μέρους της διοίκησης του ΙΕΚ τον υποδέχτηκε ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με τον Διευθυντή Σπουδών του Κολεγίου κ. Δημήτρη Αποσκίτη και τον Γιώργο Λημνιάτη, Διευθυντή Μπάσκετ στον τομέα της προπονητικής.
 
Ο Κώστας Δήμου είναι κάτοχος πανευρωπαϊκού ρεκόρ στο άθλημά του, 4ος Παραολυμπιονίκης στο Ρίο του 2016, 5ος στην Παραολυμπιάδα του Τόκυο φέτος και όπως δήλωσε στους σπουδαστές μας στόχος του η παρουσία και στους επόμενους Παραολυμπιακούς στο Παρίσι, το 2024. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *