Ο Μιχάλης Κουρής στο CMP Sports School

Την Δευτέρα 20 Μάρτιου 2023 στις εγκαταστάσεις του CMP SPORTS SCHOOL φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ, Μιχάλης Κουρής. Μίλησε στους σπουδαστές του τομέα προπονητικής στο πλαίσιο του μαθήματος του Διευθυντή Σπουδών της Σχολής, Δημήτρη Αποσκίτη.

Ανέλυσε τις δυσκολίες του επαγγέλματος, αναφέρθηκε στους τομείς που επηρεάζουν την δουλειά ενός επαγγελματία προπονητή στο χώρο του μπάσκετ και βοήθησε τους σπουδαστές μας να αντιληφθούν ακόμα καλύτερα την καθημερινότητα μιας ομάδας, ενός Συλλόγου που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο Μιχάλης Κουρής βρίσκεται στο τιμόνι του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ τα τελευταία χρόνια πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. Ο ιστορικός Σύλλογος με τον coach Κουρή στην τεχνική του ηγεσία ανέβηκε

πέρυσι από την Β! Εθνική Κατηγορία στην ELITE LEAGUE ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, την γνωστή Α2. Φέτος πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν και στοχεύει να βρεθεί στα play- off ανόδου στην Basket League της επόμενης περιόδου.

Το CMP SPORTS SCHOOL έχει πάντα ως στόχο να φέρνει τους σπουδαστές του σε επαφή με επαγγελματίες από τον χώρο του αθλητισμού έτσι να ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τις συνθήκες και τα δεδομένα του μελλοντικού επαγγελματικού τους στίβου.

One Comment

  1. שירותי ליווי

    Everything is very open with a very clear clarification of the challenges. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thank you for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *