Ο Κώστας Τσαρτσαρής στο CMP Sports School

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος δευτεραθλητής με την Εθνική μπάσκετ Ανδρών, Κώστας Τσαρτσαρής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της σχολής CMP, την Πέμπτη 11/4 και για δυο ώρες, μίλησε στους σπουδαστές δημοσιογραφίας και προπονητικής για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ομοσπονδίας μπάσκετ, στο οποίο είναι επικεφαλής, τα 3 τελευταία χρόνια. 
Ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέλυσε τις δομικές αλλαγές που έχουν γίνει στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ. και τόνισε ότι η «δεξαμενή» παικτών έχει διευρυνθεί και καταγραφεί σε κάθε σύλλογο που «καλλιεργεί» το μπάσκετ, σε επίπεδο Παίδων και Εφήβων. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε την αναγκαιότητα επιτυχίας της Εθνικής Ανδρών, στην αποστολή που έχει στο επικείμενο Προολυμπιακό τουρνουά, τον Ιούλιο (2-7) και θα διοργανωθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας», ώστε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να συμμετάσχει στο Ολυμπιακό τουρνουά της Λιλ, ύστερα από 16 χρόνια. 
Ο Κώστας Τσαρτσαρής δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων από τους σπουδαστές για την καριέρα του, τις διακυμάνσεις που είχε, την κορύφωση της σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, ενώ έγινε διάλογος για προπονητικά θέματα αναπτυξιακού χαρακτήρα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, με τους προπονητές, Δημήτρη
Αποσκίτη και Χρήστο Βλάχο.
Οι δυο ώρες κύλησαν πολύ γρήγορα και ευχάριστα στην επίσκεψη του Κώστα Τσαρτσαρή και το CMP τον ευχαριστεί για την ανταπόκριση στην πρόσκληση που του έγινε, ενώ ανανεώθηκε και νέα συνάντηση, εν ευθέτω χρόνω.