Ο Γιώργος Λιμνιάτης στον OVER FM 104.9

Ο Διευθυντής Μπάσκετ του CMP Sports School  ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΜΝΙΑΤΗΣ φιλοξενήθηκε την Δευτέρα 4/10 στην εκπομπή «Ελήφθη OVER» και στον 104.9 με τους Δημήτρη Γρηγορόπουλο και Χρήστο Σούτο.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης κλήθηκε να σχολιάσει την τρέχουσα μπασκετική επικαιρότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη καθώς και την νέα προσπάθεια στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης με το CMP Sports School. Μίλησε για την βόμβα της περασμένης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League με την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη, για το ξεκίνημα των δύο εκπροσώπων μας στην φετινή Euroleague και το νέο που φέρνει στην εκπαίδευση το μοναδικό μονοθεματικό Ι.Ε.Κ CMP Sports School.

 

Ο Διευθυντής Μπάσκετ του CMP Sports School σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στην Θεσσαλονίκη από την Άρη εστιάζοντας στην  μεγάλη ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου που έκαναν οι κιτρινόμαυροι από -19. Τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί στην συνέχεια όταν γίνουν πιο ξεκάθαροι οι ρόλοι και οι μεγάλες προσωπικότητες των πρασίνων βγουν μπροστά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιμνιάτης αναφέρθηκε στην  Euroleague και την πορεία των δύο ελληνικών ομάδων. Εστίασε στην δυσκολία να προσεγγίσουν μεγάλα ονόματα λόγω των τωρινών οικονομικών δεδομένων. Ο Διευθυντής του CMP Sports School είπε πως ο ρεαλιστικός στόχος για τις ομάδες μας είναι η πρόκριση στην οκτάδα και οτιδήποτε παραπάνω θα συνιστά υπέρβαση και μεγάλη επιτυχία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο κομμάτι των υποδομών και της ανέλιξης νέων παικτών. Ως προπονητής που έχει εργαστεί στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων μίλησε για τις παθογένειες του χώρου και πως πρέπει να πάψει να ασκείται πίεση στα παιδιά για το αποτέλεσμα. Υπεραμύνθηκε της οπτικής να μάθουν καλά τα βασικά του αθλήματος τα παιδιά και μετά να ασχολούνται με την νίκη και την επιτυχία. Ο Γιώργος Λιμνιάτης κατέληξε λέγοντας ότι αξία έχει οι παίκτες των μικρών ηλικιών να φθάνουν να αγωνίζονται στις μεγάλες ομάδες και όχι να κατακτούν τρόπαια στις μικρές ηλικίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *