Ο Γιάννης Χριστόπουλος στο CMP Sports School

Ο γνωστός Έλληνας προπονητής ποδοσφαίρου Γιάννης Χριστόπουλος τίμησε με την παρουσία του, μέσω διαδικτύου, το εκπαιδευτικό έργο του CMP SPORTS SCHOOL. Μίλησε με τους σπουδαστές για τις δυσκολίες της θέσης του προπονητή, μοιράστηκε τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τις χώρες που εργάστηκε στο εξωτερικό. 

 

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την γενέτειρα του, την Καλαμάτα. Συνέχισε ως βοηθός σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Ιωαννίνων τη σεζόν 2012-13. Η πολύ καλή χρονιά που έκανε η ομάδα του άνοιξε την πόρτα του εξωτερικού και συγκεκριμένα της Ουκρανίας. Υπέγραψε στην Ταβρίγια το καλοκαίρι του 2013. Ακολούθησε η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου και έκατσε στον πάγκο των Πλατανιά και Λεβαδειακού. Τη σεζόν 2017-18 εργάστηκε εκ νέου εκτός συνόρων στην Κύπρο για τον Άρη Λεμεσού. Τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στην Σουηδία για λογαριασμό της ομάδας των ομογενών, την Ακρόπολις. Πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία για τα δεδομένα του Συλλόγου ειδικά την πρώτη σεζόν.

 

Το CMP SPORTS SCHOOL επιδιώκει να φέρνει τους σπουδαστές του σε επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες από τον χώρο της προπονητικής και του αθλητισμού. Προπονητές, εν ενεργεία και πρώην αθλητές, διαιτητές και παράγοντες μπαίνουν ενεργά στην εκπαιδευτική διαδικασία και δίνουν την δυνατότητα στους σπουδαστές μας να μάθουν τα μυστικά του αθλητισμού από πρώτο χέρι. Συνεχίζουμε δυναμικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *