Ο Διευθυντής Προπονητικής του CMP Sports School Δημήτρης Αποσκίτης τιμήθηκε από τον Σ.Π.Α.Κ.Ε.

Μεγάλη τιμή για τον Διευθυντή Προπονητικής του CMP Sports School, Δημήτρη Αποσκίτη και για την Σχολή μας, αποτέλεσε η βράβευση του από τον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε) Ο Δημήτρης Αποσκίτης τιμήθηκε για την προσφορά του στο άθλημα και την πορεία του σε αυτό ως παίκτης και προπονητής.

Η βράβευση έγινε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης του συλλόγου, ο οποίος τίμησε μεγάλες προσωπικότητες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο χώρο του μπάσκετ.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αποσκίτης, αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο των Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης για την τιμή που του έγινε, τόνισε ότι αποτελεί κορυφαία στιγμή για τον ίδιο η αναγνώριση της προσφοράς του από συνοδοιπόρους αθλητές. «Τίποτα από όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν δεν είχα δίπλα μου αυτά τα χρόνια σπουδαίους συμπαίκτες και προπονητές ως αθλητής και σπουδαίους παίκτες ως προπονητής», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Διευθυντή Προπονητικής του CMP Sports School