Ο αθλητισμός κατά την διάρκεια και μετά την πανδημία COVID-19

Οι σπουδαστές του CMP Sports School είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν στο πλαίσιο των διαδικτυακών συναντήσεων με κορυφαίους επαγγελματίες από διάφορους τομείς του αθλητισμού, τον κ. Νίκο Γεωργιάδη. Ο Δρ.. Νίκος Γεωργιάδης είναι Σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού με σπουδαία καριέρα και ιδρυτής του φορέα “Αθλέλιξης” που παρέχει στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νεαρούς αθλητές, γονείς, προπονητές, συλλόγους και σωματεία.
 
Στο διαδικτυακό αυτό masterclass οι σπουδαστές του CMP Sports School είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμα στοιχεία για τον αθλητισμό στην σημερινή δύσκολη πραγματικότητα λόγω της πανδημίας που ταλαιπωρεί τον πλανήτη. Έμαθαν για τις επιπτώσεις που έχει ο κορονοϊός στην αθλητική διαδικασία και πως αναμένεται να είναι τα δεδομένα μετά το τέλος της για αθλητές, προπονητές και ομάδες. 
 
Το CMP Sports School έχει ως στόχο να φέρει τους σπουδαστές του σε επαφή με ανθρώπους και επαγγελματίες που διακρίνονται σε όλο το φάσμα της αθλητικής δραστηριότητας. Τα μαθήματα και οι επισκέψεις θα συνεχιστούν με την νέα χρονιά, καθώς και η διοργάνωση σημαντικών σεμιναρίων και ημερίδων με σκοπό την διαρκή επιμόρφωση των σπουδαστών μας.

21 Comments

  1. Kgebhy

    buy generic glucophage for sale – metformin ca order lincocin 500mg pills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *