ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗ

Το CMP SPORTS SCHOOL αποτελεί μέλος του ομίλου της ΕΥΡΩΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ Α.Ε, η οποία συμπληρώνει φέτος τριάντα (30) χρόνια αδιάλειπτης και συνεχούς ανοδικής πορείας στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να σπουδάσει στη Σχολή μας σημαντική έκπτωση στα δίδακτρα και των δύο ετών φοίτησης.

Η προσφορά είναι της τάξης του 35% επί του αρχικού κόστους φοίτησης, ισχύει για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του 2024 και περιλαμβάνει και τους τρεις τομείς σπουδών, δηλαδή την προπονητική, την αθλητική δημοσιογραφία και το sports management.

Το CMP SPORTS SCHOOL είναι το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της Ελλάδας. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του, ήταν και παραμένει να δημιουργήσει τη νέα γενιά επαγγελματιών στο χώρο του αθλητισμού. Με τμήματα στους τομείς της προπονητικής ( ποδόσφαιρο – μπάσκετ & personal training ), της αθλητικής δημοσιογραφίας και του sports management. Το εκπαιδευτικό μας δυναμικό αποτελείται από τους κορυφαίους επαγγελματίες στους παραπάνω τομείς με σημαντική πορεία και καριέρα.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και σπούδασε στο χρόνο που εσύ επιθυμείς!

CMP SPORTS SCHOOL ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!