Ο Παναγιώτης Φασούλας στο CMP Sports School!

Την  Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, στο CMP Sports School ήταν καλεσμένος ο παλαίμαχος, διεθνής μπασκετμπολίστας και ένας εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ελληνικού και ευρωκαι ευρωπαϊκού μπάσκετ, Παναγιώτης Φασούλας.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, συνομίλησε με σπουδαστές και των δύο κλάδων του CMP Sports School,  προπονητική και αθλητική δημοσιογραφία και παραχώρησε συνέντευξη στην Web Tv του Cmp Sports Scholl και την εκπομπή “Ξέρεις από Μπάλα;

 

Ο σπουδαίος center του παρελθόντος μοιράστηκε εμπειρίες από την τεράστια καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, κατέθεσε την άποψη του για την πορεία της εθνικής στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ και ανέπτυξε μαζί με τους σπουδαστές μας τους προβληματισμούς για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού μπάσκετ. 

 

Στο CMP Sports School πιστεύουμε ότι η επαφή με ανθρώπους που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στα γήπεδα, αλλά και που έχουν κοινωνική δράση σε ποικίλους τομείς της καθημερινότητας αποτελεί πολύ σημαντική συνεισφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Προσωπικότητες από όλο το φάσμα του αθλητισμού και από τους επιστημονικούς τομείς που συνδέονται με αυτόν φιλοξενούνται στο CMP Sports School δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές και αθλητικούς συντάκτες του αύριο να κατανοήσουν τις απαιτήσεις, τις δυσκολίες, τις συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες του μελλοντικού εργασιακού τομέα τους. 

 

Ο Παναγιώτης Φασούλας υπήρξε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας στο θαύμα του 1987 κατακτώντας μαζί της και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1989. Αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κατακτώντας συνολικά πέντε πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων με τον ΠΑΟΚ και μία Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Είναι μαζί με τον Νίκο Γκάλη και τον Παναγιώτη Γιαννάκη οι Έλληνες παίκτες που είναι μέλη του FIBA HALL OF FAME. Υπήρξε βουλευτής Πειραιά από το 2000 έως το 2006 και Δήμαρχος της πόλης από το 2007 έως το 2010. Κατεβηκε ως υποψήφιος Πρόεδρος στις πρόσφατες εκλογές της ΕΟΚ.

 

 

CMP SPORTS SCHOOL: Κάνει τη διαφορά στην αθλητική εκπαίδευση

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *