Ημέρα Πρωταθλητών στο CMP

Την ευκαιρία να συζητήσουν με τους Πρωταθλητές προπονητές των Εθνικών κατηγοριών των ομάδων μπάσκετ της Αθήνας είχαν οι σπουδαστές του CMP Sports School την Τρίτη 4/6, στις εγκαταστάσεις της σχολής μας.

Μιχάλης Κουρής (ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – Elite League), Μιχάλης Μιχελάκος (ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ – National League 1), Λευτέρης Πατρινός (ass. coach ΝΗΑΡ ΗΣΤ – National League 1) και Θοδωρής Ασημακόπουλος ( ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – National League 2) έδωσαν το “παρών” στην εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Τόσο οι σπουδαστές Προπονητικής, όσο και οι σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας, «ανέκριναν» για περίπου δύο ώρες τους τεχνικούς που οδήγησαν τις ομάδες τους σε άνοδο στην επόμενη κατηγορία, σε μια εκδήλωση που γίνεται για πρώτη φορά.

Το ενδιαφέρον εστιάστηκε στον τρόπο δουλειάς που έφερε το επιτυχημένο αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν, καθώς και στο πως αντιμετώπισαν οι προπονητές αγωνιστικά το κάθε παιχνίδι και τις εναλλαγές στην διεκδίκηση της κορυφής.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ουσιαστικά μια εικόνα πρακτικής άσκησης για τους σπουδαστές μας, οι οποίοι φιλοδοξούν αύριο να αναλάβουν ως προπονητές σε ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου, όσο και για τους αυριανούς αθλητικούς Δημοσιογράφους που είχαν την δυνατότητα να προσομοιώσουν μια ιδιαίτερα σημαντική συνέντευξη Τύπου.