Η προπονητική συνεχίζει δυναμικά και την δεύτερη χρονιά

Το CMP SPORTS SCHOOL αποτελεί το μοναδικό αποκλειστικά αθλητικό Ι.Ε.Κ της Ελλάδας. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της εκπαίδευσης πέρυσι με την προπονητική. Οι τρεις τομείς που επιλέχθηκαν για το ξεκίνημα ήταν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το personal training. Με Διευθυντή Σπουδών τον Δημήτρη Αποσκίτη και επικεφαλής εγνωσμένης αξίας επαγγελαμτίες από τον χώρο του αθλητισμού, το CMP SPORTS SCHOOL μπήκε δυναμικά στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης έχοντας στόχο να δημιουργήσει την νέα γενιά προπονητών. Στέλιος Γιαννακόπουλος στο ποδόσφαιρο, Γιώργος Λιμνιάτης στο μπάσκετ και Κώστας Ντάκουλας στο personal training εγγυώνται την επιτυχία. 
 
Δίπλα τους δημιουργήθηκε μια ισχυρή και ικανή ομάδα καθηγητών. Σε κάθε τομέα έγιναν εκείνες οι επιλογές που μπορούσαν να υπηρετήσουν το όραμα και τους στόχους του Ι.Ε.Κ δίνοντας στους σπουδαστές μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για την ένταξη τους στον δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικό στίβο της προπονητικής. Συγκεκριμένα:
 
  • οι Χρήστος Βλάχος και Γιάννης Ντόκος στο ποδόσφαιρο
  • ο Γρηγόρης Λαμπράκης στο μπάσκετ
  • η Ακριβή Κόλλια στο personal training
Η προπονητική στον σύγχρονο αθλητισμό είναι ένας συνδυασμός δεδομένων και επιστημών. Δεν αρκεί απλά κάποιος να γνωρίζει τα χαρακτηριστικά, τους κανόνες και τα βασικά του αθλήματος του. Πρέπει να είναι παιδαγωγός και κυρίως να έχει την δυνατότητα να “διαβάζει” τα επιστημονικά στοιχεία που του δίνουν οι συνεργάτες του. Ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο το CMP SPORTS SCHOOL από την πρώτη στιγμή συνεργάστηκε με επαγγελματίες από το ευρύτερο φάσμα του αθλητισμού και κλάδους όπως η διατροφολογία, οι ιατρικές επιστήμες, η ψυχολογία. Συγκεκριμένα:
 
  • η Κλεοπάτρα Κετσελίδη στην Διατροφολογία
  • ο Δημήτρης Αριστοτέλους στην Αθλητική Υγεία και Ψυχολογία
  • ο Γιώργος Ευαγγέλου στην Φυσικοθεραπεία 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μας για το έργο τους σε αυτή την πρώτη ακαδημαϊκή χρονιά του Ι.Ε.Κ μας. Προχωράμε το ίδιο δυναμικά και αποφασιστικά. Οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται δημιουργώντας καινούριες ανάγκες σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις και να συνεχίσουμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο σπουδών σε όλους όσους επιλέγουν το CMP SPORTS SCHOOL για την απόκτηση του διπλώματος τους. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *