Η Εθνικών Κωφών στο CMP SPORTS SCHOOL

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις μας στην Ηλιούπολη ο προπονητής από το 2002 και  Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Κωφών Ανδρών Σάκης Γαζής και η προπονήτρια της αντίστοιχης των Γυναικών, Αθηνά Ζέρβα. Καλεσμένοι του επικεφαλής του τομέα του personal training Κώστα Ντάκουλα, ο οποίος είναι και συνεργάτης τους στις Εθνικές ομάδες, μίλησαν στους σπουδαστές της προπονητικής και της αθλητικής δημοσιογραφίας. 

Κατά την παρουσία τους ανέλυσαν το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και εξήγησαν τις ιδιαιτερότητες που έχει το σπορ όταν αφορά  μη ακούοντες αθλητές. Αξίζει να τονιστεί ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μόλις μία μέρα μετά την βράβευση από τον ΠΣΑΤ της Εθνικής ομάδας Κωφών Γυναικών ως κορυφαία ομάδα ατόμων με αναπηρία. Η Εθνική ομάδα υπό την καθοδήγηση της Αθήνας Ζέρβα έχει πετύχει ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού κατέκτησε στην σειρά Ευρωπαϊκό, Ολυμπιακό μετάλλιο στην ειδική Ολυμπιάδα Κωφών και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στο CMP SPORTS SCHOOL πιστεύουμε ότι οι σπουδαστές μας πρέπει να αποκτούν γνώση από το σύνολο της αθλητικής δραστηριότητας και να έρχονται σε άμεση επαφή με τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Το Ι.Ε.Κ μας από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του πιστεύει στις ίσες ευκαιρίες για όλους. Ο αθλητισμός ενώνει και μικραίνει τις αποστάσεις, δεν χωρίζει.

2 Comments

  1. kumllqdagn

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *