Δυνατή συνεργασία CMP με την εταιρεία SPORTteam

Το CMP SPORTS SCHOOL συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης. Με τον τομέα της προπονητικής να μπαίνει στον δεύτερο χρόνο το Ι.Ε.Κ μας προχωράει  με αποφασιστικά βήματα στη βελτίωση των παρεχόμενων, υπηρεσιών προς τους σπουδαστές και υποψήφιους επαγγελματίες του αύριο. 

 

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας θέσαμε ως στόχο την σύναψη συνεργασιών με σημαντικούς φορείς από τον χώρο του αθλητισμού. Σύλλογοι από όλο το φάσμα των αθλημάτων και κατηγοριών και εταιρείες πρώτης γραμμής με σημαίνοντα ρόλο σε κρίσιμους τομείς των σπορ αποτελούν το δίκτυο των συνεργατών μας. Με τις συμφωνίες αυτές δίνουμε στους σπουδαστές μας την δυνατότητα, να γνωρίσουν καλύτερα το αντικείμενο της εργασίας τους μέσα σε πραγματικές επαγγελματικές συνθήκες.

 

Στο δίκτυο των πολύτιμων συνεργατών του CMP SPORTS SCHOOL ήρθε να προστεθεί η εταιρεία SPORTteam, που αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον χώρο της διοργάνωσης αθλητικών camp, μεγάλων τουρνουά Ακαδημιών και έχει υπό την διαχείριση της το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS). 

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας δίνεται η ευκαιρία στους σπουδαστές του ΙΕΚ να γνωρίσουν μέσω πρακτικής άσκησης τον χώρο των Ακαδημιών, συμμετέχοντας στα camps και τις λοιπές δραστηριότητες της SPORTteam. Τους παρέχεται επίσης, η δυνατότητα μέσω πρακτικής άσκησης να δουν τις σύγχρονες προπονητικές μεθόδους που εφαρμόζονται στις Σχολές του Δικτύου του Παναθηναϊκού. 

 

Με τη σύνδεση των δύο brand name ανοίγει ακόμα ένας δρόμος για την απορρόφηση των νέων προπονητών του ΙΕΚ μας στον απαιτητικό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επαγγελματικό στίβο του σύγχρονου αθλητισμού. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *