Ο Νίκος Νταμπίζας στο CMP Sports School! 

Την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Νταμπίζας, μέλος της χρυσής γενιάς του EURO 2004, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του CMP Sports School, προσκεκλημένος του Διευθυντή Ποδοσφαίρου του ΙΕΚ και πρώην συμπαίκτη του σε Εθνική Ομάδα και Ολυμπιακό, Στέλιου Γιαννακόπουλου. 

Ο Νίκος Νταμπίζας που έχει υπηρετήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου κι από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, είχε την ευκαιρία να μοιραστεί  με τους σπουδαστές μας αναμνήσεις από μία σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ξεκινώντας τη μεγάλη πορεία του από τους Πόντιους Βέροιας, βρέθηκε το 1994 στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και αγωνίστηκε στο Champions League. To 1998 μεταγράφηκε στην Αγγλική Νιούκαστλ, όπου και παρέμεινε έως το 2004. Ακολούθησε η Λέστερ για μία σεζόν και η επιστροφή του στην Ελλάδα, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Λάρισας για έξι χρόνια. Με την τελευταία του ομάδα κατέκτησε το 2007 το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης του τελικού. 

Εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2011 και έκτοτε ανέλαβε δύο φορές Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού (2013-14, 2018-19) και του Ολυμπιακού Λευκωσίας το 2016. 

Στη συζήτηση με τους σπουδαστές του CMP Sports School ανέλυσε και τον τρόπο δημιουργίας και στελέχωσης μίας σύγχρονης Ακαδημίας Συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας τεχνικός διευθυντής στη χώρα μας. Μαζί με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο μίλησαν για τη θέση του Έλληνα προπονητή στο σήμερα, τη διαφορά που υπάρχει στην προπονητική διαδικασία μίας Ακαδημίας και μίας πρώτης ομάδας και απάντησαν στις ερωτήσεις και απορίες των σπουδαστών. 

 

Το CMP Sports School συνεχίζει με συνέπεια να φέρνει στην εκπαιδευτική διαδικασία σπουδαίους ανθρώπους του αθλητισμού, με σκοπό οι νέοι προπονητές που θα αποφοιτήσουν από το ΙΕΚ να έχουν πλήρη γνώση του ρόλου και της θέσης τους στο σήμερα και το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

79 Comments

  1. Kdsjue

    buy retrovir 300 mg without prescription – allopurinol 100mg sale

  2. Floydlow

    purple pharmacy mexico price list: mexico pharmacy – mexican pharmacy

  3. Randalljek

    buy cytotec: buy cytotec – buy cytotec in usa

  4. Davidpaync

    lisinopril 5 mg tablet cost zestoretic medication buy lisinopril online no prescription

  5. Davidpaync

    buy cipro cheap buy cipro ciprofloxacin order online

  6. Randalljek

    cipro online no prescription in the usa: buy cipro – purchase cipro

  7. ElmerBEATA

    Generic Tadalafil 20mg price cialist.pro Buy Tadalafil 10mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *